Mälarhöjden

Mälarhöjden

Vi har cateringmenyer för alla tillfällen och upplägg, till såväl små som stora evenemang. Ring oss för personlig och högklassig catering till hela Stockholm. Tel. 08-92 16 48

Catering i Mälarhöjden

Om du planerar en  fest – vare sig det är privat eller för företaget – kan det vara skönt att överlämna en del av ansvaret till experter. Låt oss ta hand om maten så får du tid och ork över till annat.

Cicada Catering är ett självklart val för catering Mälarhöjden.

Kärlek till mat
Vi på Cicada Catering har med vår långa erfarenhet av kärleksfull matlagning allt som behövs för att göra ditt evenemang till en oförglömlig, kulinarisk höjdpunkt. Det är också något som våra många nöjda kunder kan garantera. Är du nyfiken på hur riktigt bra mat kan smaka och vad vi kan åstadkomma för just dig? Välj oss nästa gång du behöver catering till Mälarhöjden så får du reda på det.

Snabb återkoppling
Skicka en offertförfrågan med detaljer om ditt evenemang till oss så återkommer vi inom ett dygn. Vi ser fram att organisera din catering i Mälarhöjden!

Vi levererar 7 dagar  veckan till privatpersoner & företag.

Vi levererar i hela Stockholm.

Snabb återkoppling
Skicka en offertförfrågan med detaljer om ditt evenemang till oss så återkommer vi inom 24 timmar. Vi ser fram att organisera din catering i Stockholm.

KONTAKTA OSS

Förstklassig catering 7 dagar i veckan