Liljeholmen

Liljeholmen

Vi har cateringmenyer för alla tillfällen och upplägg, till såväl små som stora evenemang. Ring oss för personlig och högklassig catering i Liljeholmen! Tel. 08-92 16 48

Catering i Liljeholmen

 

Cicada Catering är ett säkert kort vad det gäller catering i Liljeholmen. Vi är stolta över att ha kunnat leverera catering av högsta kvalitet i Liljeholmen sedan 1997. Vi har stor erfarenhet av alla sorters upplägg och evenemang. Inget är för stort eller för litet, för nischat eller för brett för oss. Att vi lyckas med det bekräftar våra många fina referenser från kunder som kommer tillbaka gång på gång med sina cateringönskemål. Välkommen till catering i Liljeholmen av högsta kvalitet!

Kärleksfullt tillagat och vackert presenterat
Hos Cicada Catering är all mat lagad från grunden med de bästa råvarorna och mycket kärlek. För oss är det viktigt att maten också ser vackert ut och att serveringen fungerar klanderfri. Måltiden ska vara en fest för alla sinnen. Vi är stolta över de många fina referenser som visar att vi lyckas med det. Så om du vill uppleva mat lagad med en stor portion kärlek, goda råvaror och enormt kunnande, hör av dig!

Snabb personlig service
Det är mycket viktigt för oss att vara flexibla och tillgängliga i bemötandet av varje enskild kund. Därför är vi tillgängliga per telefon sju dagar i veckan och besvarar alltid e-post inom ett dygn. Servicen vi erbjuder är enkel och kundanpassad. Släng att öga på våra referenser om du skulle tveka. Du är varmt välkommen att höra av dig, diskutera dina val och vår meny, funderingar du än har angående din catering. Vi är alltid 100 % kundfokuserade och just därför fungerar vår service så utmärkt! Väl mött!

Vi levererar 7 dagar  veckan till privatpersoner & företag.

Vi levererar i hela Stockholm.

Snabb återkoppling
Skicka en offertförfrågan med detaljer om ditt evenemang till oss så återkommer vi inom 24 timmar. Vi ser fram att organisera din catering i Stockholm.

KONTAKTA OSS

Förstklassig catering 7 dagar i veckan