Farsta

Farsta

Vi har cateringmenyer för alla tillfällen och upplägg, till såväl små som stora evenemang. Ring oss för personlig och högklassig catering i Farsta! Tel. 08-92 16 48

Catering i Farsta

Med Cicada Catering kan du vara säker på att få catering i Farsta av högsta kvalitet. Med femton år i branschen och stor erfarenhet av flera typer av upplägg, så kan vi garantera utmärkt catering som möter just dina behov. Beviset är de många fina referenser vi har fått från våra kunder. Välkommen till Cicada Catering i Farsta – där kvalitet och kundservice står i fokus!

Kärleksfullt tillagat och vackert presenterat
Vi på Cicada Catering älskar mat. Vi vill att maten ska smaka gott, se bra ut och passa sammanhanget. All vår mat lagas på fina råvaror, som ofta är säsongsanpassande och lokalt producerade. För oss är alla kunder lika viktiga. Vare sig det gäller en 100-personerssittning eller ett litet släktkalas, så låter vi upplevelse av maten stå i centrum genom att erbjuda dig klanderfri service. Att du som kund kan lita på det, blir tydligt när du slänger ett öga på våra fina vitsord. Vi på Cicada Catering är stolta över att ha så många nöjda kunder och ser fram emot att du blir en utav dem!

Snabb personlig service
För oss är det viktigt att kontakten med kunden fungerar. Därför är vi tillgängliga sju dagar, såväl via telefon som e-post. Du behöver aldrig vänta mer än ett dygn på att få svar på ett mejl till oss. Servicen omkring cateringen är alltid enkel och välfungerande hos oss. Det bekräftar många av referenserna vi har fått från tidigare kunder. Välkommen du också att höra av dig till oss för bästa cateringen i Farsta!

Vi levererar 7 dagar  veckan till privatpersoner & företag.

Vi levererar i hela Stockholm.

Snabb återkoppling
Skicka en offertförfrågan med detaljer om ditt evenemang till oss så återkommer vi inom 24 timmar. Vi ser fram att organisera din catering i Stockholm.

KONTAKTA OSS

Förstklassig catering 7 dagar i veckan