Enskede

Enskede

Vi har cateringmenyer för alla tillfällen och upplägg, till såväl små som stora evenemang. Ring oss för personlig och högklassig catering i Enskede! Tel. 08-92 16 48

Catering i Enskede

 

Med Cicada Catering kan du vara säker på att få Catering av högsta kvalitet. Det borgar femton år i branschen och erfarenhet av alla sorters upplägg för. En kanske ännu viktigare garant är de många fina referenser vi har fått från våra tidigare kunder. I våra referenser hittar du den uppskattning vi får från våra kunder. Uppskattningen är såväl ditt bevis som vår motivation till att fortsätta erbjuda den bästa cateringen till Enskedes nöjdaste kunder. Välkommen till Cicada Catering i Enskede!

Kärleksfullt tillagat och vackert presenterat
Vi på Cicada Catering lagar vi mat med de bästa råvarorna och ett stort mått kärlek. Därutöver tycker vi också att det är viktigt att övriga delar av arrangemanget bidrar till upplevelsen. Därför satsar vi på ett vackert arrangemang och kunnig servering. En upplevelse som tilltalar alla sinnen helt enkelt. På så sätt hoppas vi förmedla den kärlek vi själva känner för mat till dig som kund. Att vi lyckas med det intygar våra fina kundomdömen. Tveka inte att höra av dig du också för bästa cateringen i Enskede!

Snabb personlig service
Det är viktigt för oss att vara tillgängliga och flexibla åt våra kunder. Kontakten ska vara enkel och fungera från första kontakt till efter betalning. Vi är tillgängliga hela veckan dagar, helger som vardagar. Det är lätt att nå oss per telefon och via e-post. Allt för att ge kunden god service. I våra referenser hittar du belägg för att vi lyckas med detta. Vi ser fram emot att låta dig ta del av vår vision om utmärkt catering.

Vi levererar 7 dagar  veckan till privatpersoner & företag.

Vi levererar i hela Stockholm.

Snabb återkoppling
Skicka en offertförfrågan med detaljer om ditt evenemang till oss så återkommer vi inom 24 timmar. Vi ser fram att organisera din catering i Stockholm.

KONTAKTA OSS

Förstklassig catering 7 dagar i veckan