Johanneshov

Johanneshov

Vi har cateringmenyer för alla tillfällen och upplägg, till såväl små som stora evenemang. Ring oss för personlig och högklassig catering i Johanneshov! Tel. 08-92 16 48

Catering i Johanneshov

Med femton års erfarenhet av catering i Johanneshov är Cicada ett säkert val. Vi erbjuder alla möjliga sorters upplägg och måltider – välj mellan husman eller vegan, italienskt eller asiatiskt, lunchbuffé eller middag med serveringspersonal. Oavsett vad du väljer för arrangemang är vårt mål att överträffa dina förväntningar. Kanske är det just därför som vi har så många lojala kunder som så gärna rekommenderar oss? Släng ett öga på våra vitsord, ta en titt på våra menyer och välkommen förstklassig catering i Johanneshov!

Kärleksfullt tillagat och vackert presenterat
Hos oss på Cicada Catering är all mat lagad med de bästa råvarorna och med mycket kärlek. Det är också viktigt att maten är smakfullt upplagd och att servering fungerar väl. Vi vill att den färdiga måltiden ska vara en fest för alla sinnen. Det är nämligen det som är äkta kärlek till mat! Det gör oss glada att vi får så positiva vitsord från våra kunder, gång på gång. Vi ser fram emot att ge även dig möjlighet till högkvalitativ och personlig catering i Johanneshov!

Snabb och personlig service
Det är viktigt för oss att vara flexibla och tillgängliga i kontakten med våra kunder. Därför går det alltid att nå oss sju dagar i veckan per telefon och e-post. Vår service är enkel, flexibel och kundanpassad. Tveka inte att göra som många andra och hör av dig till oss för den allra bästa cateringen i Johanneshov!

Vi levererar 7 dagar  veckan till privatpersoner & företag.

Vi levererar i hela Stockholm.

Snabb återkoppling
Skicka en offertförfrågan med detaljer om ditt evenemang till oss så återkommer vi inom 24 timmar. Vi ser fram att organisera din catering i Stockholm.

KONTAKTA OSS

Förstklassig catering 7 dagar i veckan