Globen

Globen

Vi har cateringmenyer för alla tillfällen och upplägg, till såväl små som stora evenemang. Ring oss för personlig och högklassig catering i Globen! Tel. 08-92 16 48

Catering & festvåning i Globenområdet

 

Med femton års erfarenhet av branschen kan du som kund hos Cicada Catering vara säker på att få den bästa cateringen i Globen! Läs gärna våra referenser så får ni belägg för den höga kvalitet vår mat håller. Där får ni också exempel på de många olika former av catering vi gör. Såväl vad gäller storleken på arrangemanget, typ av mat och övrigt upplägg så är valmöjligheterna många. Med Cicada Catering är det alltid högsta kvalitet på mat, upplägg och servering. Hör av dig och upplev förstklassig catering i Globen!

Kärleksfullt tillagat och vackert presenterat
Hos Cicada Catering står kundens upplevelse av maten i första rummet. Vi säkerställer kvaliteten på cateringen genom att laga all mat från grunden och alltid lägga stor vikt vid presentationen av den. Vi vill att vår färdiga leverans till kunden ska vara en upplevelse för alla sinnen. Att vi lyckas med detta är väl dokumenterat i våra många fina referenser. Vi på Cicada Catering älskar mat och det är den erfarenheten vi vill ge till dig som kund hos oss. Välkommen att höra av dig till Globens bästa catering!

Snabb personlig service
Det är mycket viktigt för oss att vara det tillgängligaste och snabbaste cateringalternativet för våra kunder. Därför är det alltid lätt att få tag på oss både via telefon och e-post. Vi svarar alltid inom ett dygn på förfrågningar via e-post. Hos oss är service och kommunikation något som är enkelt, tillgängligt och kundanpassat. Välkommen att höra av dig för bästa cateringen med den smidigaste servicen

Vi levererar 7 dagar  veckan till privatpersoner & företag.

Vi levererar i hela Stockholm.

Snabb återkoppling
Skicka en offertförfrågan med detaljer om ditt evenemang till oss så återkommer vi inom 24 timmar. Vi ser fram att organisera din catering i Stockholm.

KONTAKTA OSS

Förstklassig catering 7 dagar i veckan