STOCKHOLM

Vi levererar till hela Stockholm!

Vi har cateringmenyer för alla tillfällen och upplägg, till såväl små som stora evenemang. Ring oss för personlig och högklassig catering i Stockholm! Tel. 08-92 16 48.

Cicada Catering har erbjudit catering i Stockholm av högsta kvalitet sedan starten 1997.Vi kan fixa såväl lyxiga snittar & bufféer som större event med serveringspersonal. Genom åren har vi stått för catering av allt från bröllop, mingelfester, dop och studentskivor. Oavsett upplägg är vårt mål att du och dina gäster får bästa möjliga upplevelse.Det är därför våra kunder är så lojala. Det är därför som vi har cateringbranschens finaste kundomdömen.

Välkommen till oss på Cicada Catering i Stockholm!

Kärleksfullt tillagat och vackert presenterat

Vi lagar alla våra rätter med de bästa råvarorna och mycket kärlek. För oss är det viktigt att vår catering är en fröjd för ögat och att stämningen kring maten är god. Därför är presentation, servering och arrangemang, lika viktiga beståndsdelar som själva matlagningen. Vi tror nämligen att det är helheten som ger ett bestående intryck. Det är därför som vi är så omtyckta av våra kunder, som gett oss fina vitsord och återkommer gång på gång med nya cateringförfrågningar.

Välkommen till förstklassig catering i Stockholm!

Snabb och personlig Cateringservice

Ett trevligt och personligt bemötande av kunden är en självklarhet för oss. Det är vår övertygelse att service och kommunikation effektiv och enkel. Vi är tillgängliga sju dagar i veckan, över både telefon och e-post. Välkommen att höra av dig med dina cateringförfrågningar i Stockholm med omnejd!

Kontakta oss idag!

Maila oss på: info@cicada.se
Eller ring 08-92 16 48

Snabb återkoppling
Skicka en offertförfrågan med detaljer om ditt evenemang till oss så återkommer vi inom 24 timmar. Vi ser fram att organisera din catering i Stockholm.

KONTAKTA OSS

Förstklassig catering 7 dagar i veckan