Catering Huddinge

Catering för fest och konferens i Huddinge

Vi har cateringmenyer för alla tillfällen och upplägg, till såväl små som stora evenemang. Ring oss för personlig och högklassig catering till hela Stockholm. Tel. 08-92 16 48

Hos oss på Cicada Catering kan du vara säker på att få catering av högsta standard. Vid alla typer av arrangemang gör vi vårt yttersta för att möta kundens önskemål. Det hittar du belägg för i våra fina referenser och att samma kunder beställer catering år efter år. För oss är det beviset för nöjda kunder. Vi är stolta över att ha kunnat erbjuda catering i Huddinge i femton år. Välkommen till Cicada Catering!

Se alla våra cateringmenyer här!

Kärleksfullt tillagad catering med fräscha råvaror i grunden

Hos Cicada Catering är all mat lagad från grunden med de bästa råvarorna och mycket kärlek. Vi lägger stor vikt vid presentationen av maten. Både arrangemang och servering är av yttersta vikt. Därför är våra måltider, tilltugg och bakverk en fest för alla sinnen. Välkommen att ta del av förstklassig catering i Huddinge!

Snabb personlig cateringservice i Huddinge

Kontakten med kunden är en mycket viktig del av vår service. Vi satsar på att vara tillgängliga, flexibla och tillmötesgå kundens önskemål på bästa möjliga sätt. Det är vår övertygelse att service och kommunikation ska vara enkelt – från första kontakt till dess eventet är över. Just därför gör vi vårt yttersta för att ge dig personlig, lättillgänglig och effektiv service. Det är därför vi har så nöjda kunder på Cicada Catering!

Se alla våra catering menyer här!

Vi levererar 7 dagar  veckan till privatpersoner & företag.

Vi levererar i hela Stockholm.

Snabb återkoppling:
Skicka en offertförfrågan med detaljer om ditt evenemang till oss så återkommer vi inom 24 timmar. Vi ser fram att organisera din catering i Stockholm.

KONTAKTA OSS

Förstklassig catering 7 dagar i veckan