SMAKRIK CATERING I Sollentuna

CATERING SOLLENTUNA – ALLT FÖR FESTEN

Vi har cateringmenyer för alla tillfällen och upplägg, till såväl små som stora evenemang. Ring oss för personlig och högklassig catering till hela Stockholm. Tel. 08-92 16 48

Med femton års erfarenhet av förstklassig catering i Sollentuna kan du lita på att Cicada Catering är ett säkert val. Vi har stor erfarenhet av alla typer av upplägg och evenemang. Ingenting är för stort eller för litet, för nischat eller för avancerat för oss. Ambitionen med vår cateringverksamhet är att överträffa kundens önskemål och förväntningar. Våra referenser talar sitt tydliga språk: hos Cicada kan du vara säker på att bli nöjd. Hör av dig och berätta hur vi skulle kunna hjälpa just dig med catering i Sollentuna!

Cicada Catering är ett självklart val för catering i Sollentuna.

Kärleksfullt tillagad och vackert presenterad catering

Hos oss lagas all mat med färska råvaror och mycket kärlek. Vi vet att för att nå ett bra slutresultat måste allt skötas väl från början, och att såväl maten, som serveringen och presentationen måste vara superba! Vi erbjuder allt från husmanskost till stora banketter. Att vi lyckas med det syns i kundomdömen vi har fått. Tveka inte att höra av dig till oss för bästa catering i Sollentuna!

Snabb och personlig cateringservice i Sollentuna

Tillgänglighet och snabb återkoppling är mycket viktigt för oss. Du som kund kan nå oss enkelt, via såväl telefon som e-post. Vi är glada över att många av våra kunder tycker att det är enkelt att kommunicera med oss. Vår ambition är att alltid ge dig 100 % kvalitetscatering tillsammans med enkel, kundanpassad och personlig service. Välkommen att höra av dig och upplev catering i en klass för sig!

Se alla våra catering menyer här!

Vi levererar 7 dagar  veckan till privatpersoner & företag.

Vi levererar i hela Stockholm.

Skicka en offertförfrågan med detaljer om ditt evenemang till oss så återkommer vi inom 24 timmar. Vi ser fram att organisera din catering i Stockholm.

KONTAKTA OSS

Förstklassig catering 7 dagar i veckan