Catering Södermalm

CATERING SÖDERMALM

Vi har cateringmenyer för alla tillfällen  till såväl små som stora evenemang.

Ring oss för personlig och högklassig catering på Södermalm! Tel. 08-92 16 48

 

Catering på Södermalm

Hos oss på Cicada Catering på Södermalm kan du vara säker på att få catering av högsta kvalitet. För att försäkra dig om den höga standard vi håller välkomnar vi dig att läsa igenom några av våra många referenser. Vi är stolta över att ha kunnat erbjuda catering på Söder i femton år, och att vi har så många nöjda och återkommande kunder ser vi som ett bevis på att vi lyckas. Vi ser fram emot att kunna ge även dig smakrik catering anpassad efter dina önskemål!

 

Kärleksfullt tillagat och vackert presenterat

Vi vill att maten vi levererar ska vara en fest för alla sinnen. Det ska inte bara smaka gott utan även se bra ut och serveras med stil. Alla våra medarbetare är kunniga och har ett stort intresse för mat. Det tror vi bidrar till att man känner att vår cateringverksamhet bygger på kärlek och goda råvaror när man smakar någon av våra rätter. Och just det är också något som återkommer i alla kundomdömena vi får – nämligen, att hos Cicada Catering får man utsökt catering både vad det gäller mat och servering. Hör av dig redan idag för den bästa cateringen på Södermalm!

 

Snabb och personlig cateringservice på Södermalm

På Cicada Catering är det A och O att vara tillgängliga för våra kunder. Vi återkopplar snabbt på e-post.

Vår service är enkel och kundanpassad. Som kund hos oss vet du att du lätt kan nå oss genom hela processen, från första kontakt till efter arrangemanget. Välkommen att höra av dig med dina cateringönskemål på Södermalm

Vi levererar i hela Stockholm.

Snabb återkoppling

Skicka en offertförfrågan med detaljer om ditt evenemang till oss så återkommer vi inom 24 timmar. Vi ser fram att organisera din catering i Stockholm.

KONTAKTA OSS

Förstklassig catering 7 dagar i veckan