Östermalm

Östermalm

Vi har cateringmenyer för alla tillfällen och upplägg, till såväl små som stora evenemang. Ring oss för personlig och högklassig catering på Östermalm! Tel. 08-92 16 48

Kärleksfullt tillagat och vackert presenterat
Hos oss lagas allt mat med mycket kärlek och omsorg från grunden. Vi vet att för att nå ett bra resultat måste allt skötas väl från början. Vi som jobbar på Cicada Catering gör det för att vi älskar mat. Den känslan vill vi förmedla till dig som kund genom att erbjuda vällagad mat som presenteras på ett smakfullt sätt, och levereras med klanderfri bravur och högklassig service. Att vi lyckas med det syns i de omdömen vi har fått från tidigare kunder. Tveka inte att höra av dig till oss för den bästa cateringen på Östermalm!

Snabb personlig service
Det är viktigt för oss att vara tillgängliga och flexibla i kontakten med våra kunder. Vi tycker kommunikation ska vara enkel och tydlig. Från första kontakten till avslutat event ställer vi oss till kundens förfogande. Vi är tillgängliga sju dagar i veckan, återkommer alltid snabbt med svar på frågor och funderingar och har en tydlig kundfokus. Kort sagt: hos oss får du uppleva service som fungerar. Välkommen att höra av dig till oss på Cicada Catering!

 

Vi levererar i hela Stockholm.

 

Snabb återkoppling
Skicka en offertförfrågan med detaljer om ditt evenemang till oss så återkommer vi inom 24 timmar. Vi ser fram att organisera din catering i Stockholm.

KONTAKTA OSS

Förstklassig catering 7 dagar i veckan