Catering till studentmottagning i Stockholm

studentmottagning

Vill du göra din nybakade students mottagning till en riktig höjdare utan att behöva stå i köket under hela tillställningen? Beställ någon av våra studentbufféer så får du all mat levererad till dörren i god tid innan mottagningen. Vi levererar maten på uppläggningsfat . Alternativt kan vi leverera maten precis innan den ska ätas. Ni bestämmer hur ni vill ha det!

”Hos oss kan du välja mellan tre olika studentbufféer, två lite större och en med mer betoning på plockmat”

 

STUDENTMENYER 2021

Kontakta oss : E-post: info@cicada.se Tel 08-92 16 48

Avhämtning sker på Tjurhornsgränd 8, Johanneshov /nära Globe


Avhämtning sker på Tjurhornsgränd 8, Johanneshov /nära Globen

Leverans enligt offert. 

Porslin, bestick, dukar, möbler : Partyproffens uthyrning 

http://partyproffs.se

Vi vet att det är mycket att stå i när ett barn ska ta studenten. Släkt kommer från när och fjärran och man ska både vara med när klassen springer ut, organisera skjuts till sin student och samtidigt försöka arrangera en mottagning hemmavid. Även om man är flera som hjälps åt är det väldigt skönt att slippa slitet med maten. Många hungriga gäster innebär mycket mat, och den ska vara festlig också!

Våra studentbufféer

Hos oss kan du välja mellan tre olika studentbufféer, två lite större och en med mer betoning på plockmat. Bufféerna är tillgängliga för sällskap för minst tio personer (15 personer för plockmaten), men kan göras betydligt större beroende på hur många ni är.

Priset är baserat på antal personer och ligger på 130:- för den enklaste och 189:- för den lyxigaste varianten. I den ingår bland annat laxcanapéer, västerbottenpaj och små cocktailburgare på kalvfärs. En matig buffé som räcker långt. I vår andra buffé, som kostar 159:- per person, hittar vi bland annat chili- och honungsmarinerade kycklingbröst, pastasallad och kallskuren rostbiff. Dessutom ingår en chokladmousse med färska jordgubbar till dessert. Vår plockmatsbuffé slutligen bjuder på läckerheter som ceviche, nudelsallad och koreanska miniburgare.

Mer att välja bland

Beroende på när på dagen du har mottagningen och hur hungriga dina gäster förväntas vara när de kommer, väljer du lätt vilken typ av buffé du vill ha. Våra studentmenyer är särskilt komponerade med unga vuxna i fokus, med en blandning av mat från hela världen. Men vi har så klart också fler typer av bufféer att välja bland, det är bara att kika in på vår meny!.

Utöver själva buffén har du också möjlighet att beställa desserter separat. Som exempel ur vårt efterrättssortiment kan vi nämna citronpaj med maräng, smulpaj med hallon, chokladmousse och pannacotta. Våra desserter kostar mellan 17 och 22 kronor styck.

Beställ studentbuffén från Cicada

Ha maten redo när din student kommer hem för att fira med släkt och vänner. Beställ någon av våra studentbufféer och få maten levererad precis när det passar er. Vi tar gärna emot frågor om specialarrangemang och har som mål att se till att alla önskningar ska bli uppfyllda. Självklart har vi allergianpassade och vegetariska/veganska alternativ till allt på våra menyer.