Catering konferens

konferens

Catering till konferens – bufféer som passar alla

Teambuilding, möten med nya människor, givande möten med kollegor, spännande föreläsare, roliga aktiviteter – allt detta är saker vi förknippar med att gå på konferens.
Men utan genomtänkt, mättande och god mat så kommer allt detta att falla platt – många konferensarrangörer har bittert fått erfara detta.

Om medarbetare och andra konferensdeltagare går hungriga eller är missnöjda med det som serveras så kommer de inte att prata om någonting annat – då spelar det ingen roll om alla har haft kul på paintball-banan eller om man har lyckats knyta upp Dalai Lama som föreläsare. På tom mage kommer man helt enkelt inte till sin rätt.

Vi ser till att alla blir mätta och belåtna

Om du anlitar oss på Cicada för att anordna catering till din konferens så kan du lita på att alla blir nöjda. Vår långa erfarenhet av att servera mat till stora grupper i olika miljöer gör att vi vet vad som gäller och vilka fallgropar man bör undvika. Trött på den traditionella rostbiffen, örtkycklingen eller den lite fantasilösa laxbiten med couscous? Vi har ett brett urval varierade menyer som sätter guldkant på konferensen – både till lunch och middag.

Glöm inte vegetariska alternativ

En miss som ingen konferensarrangör får göra är att glömma bort vegetariska alternativ – och det är det få som gör nuförtiden. Vad gäller kvaliteten är det dock många som fortfarande slarvar och inte når ända fram. Det räcker inte med att slänga fram en trött sallad eller att servera samma rätt som övriga konferensdeltagare får – fast med köttet eller fiskbiten bortplockad. Antalet personer som äter vegetariskt ökar år för år och kraven blir allt högre – de är definitivt inte rädda för att vara ”jobbiga” om lunchen saknar vettiga vegetariska och veganska alternativ.

Anlitar du oss på Cicada för konferensen så behöver du inte oroa dig för detta. Våra vegetariska/veganska menyer är varierade, välsmakande och näringsrika.

“På vår allt populärare vegetariska buffé bjuds tofuspett, delikata falafel, ett flertal matiga sallader och mycket.”

De veganska varianterna har också ett rikt smakmässigt innehåll. Tzayspett med chili och ingefära, bruschetta med hummus och grillade grönsaker och en mängd annat gott. Vi har även vegetariska plockmenyer för minglet.

Varierade och delikata menyer

Variationen på våra menyer är stor och ingen ska behöva gå hungrig från ett event där vi har ordnat maten. Kalla bufféer, plockmat och kanapéer finns för välkomstdrink eller minglet.
För lunch och middag har vi ett mycket varierat utbud med något för alla. Årstidsmenyer där vi har fokuserat på de rätta råvarorna. Vår, höst eller sommar – när du än anordnar ditt event så kan du hitta passande mat hos oss.
Som sagt, vill du komma bort från de vanliga konferensvalen så är det oss du ska vända dig till. Varför inte satsa på något osvenskt och spännande? Vi har bufféer med asiatiskt, amerikanskt och medelhavsinspirerat tema, samt en hel jorden runt-meny med mat från världens alla hörn.

Här fokuserar vi på vår populära meze-meny, men plockmat från Mellanöstern. Meze är populärt på konferenser, varierad och smakrik mat och plockandet ger en känsla av samhörighet och gemenskap.

Här är några godbitar som du hittar på vår meze-bufféer:

· Shish taouk; Kycklingspett marinerade i rostad paprika & timjan

· Shish kebab: Grillade nötfärsspett med oregano & spiskummin

· Wontonknyten med getost, valnötter, rosmarin

· Het röra med pepparfrukter & lime

· Svalkande yoghurtdipp

· Nybakat bröd och hummus