KISTA

Kista

Vi har cateringmenyer för alla tillfällen och upplägg, till såväl små som stora evenemang. Ring oss för personlig och högklassig catering till hela Stockholm. Tel. 08-92 16 48

Vi på Cicada Catering är stolta över att ha kunnat leverera försklassig catering i Kista med omnejd sedan starten 1997. Vi arrangerar många olika sorters maträtter till många olika typer av events. Vi lagar asiatiskt, husman, franskt eller vegan. Välj mellan trerättersmiddagar med serveringspersonal eller enklare lunchbufféer. Allt enligt dina önskemål. Oavsett vad vi lagar, lagar vi det alltid med högkvalitativa råvaror och stort kunnande. Som garant för det står våra många fina referenser från tidigare kunder. Välkommen du också att höra av dig för bästa cateringen i Kista!

Kärleksfullt tillagat och vackert presenterat
Hos Cicada Catering är all mat lagad från grunden med bästa råvaror och mycket kärlek. Vi lägger även stor vikt vid presentationen av maten, det vill säga vid arrangemang och servering. Hos oss är resultatet en måltid som är en fest för alla sinnen. Vi gör den till det för att vi älskar mat. Det är den kärleken vi vill förmedla till dig som kund hos oss. Våra många fina referenser är belägg för att vi lyckas. Välkommen att ta del av förstklassig catering i Kista!

Snabb personlig service
Med alla våra uppdrag är det viktigt för oss att kontakten med kunden fungerar på bästa sätt. Vi är stolta över att vara flexibla och kundanpassade i vårt bemötande. Därför är vi också tillgängliga sju dagar i veckan både över telefon och e-post. Servicen omkring cateringen är alltid enkel och välfungerande hos oss. Det är en av anledningarna till varför så många av våra kunder anser att vi erbjuder den bästa cateringen i Kista!

Vi levererar 7 dagar  veckan till privatpersoner & företag.

Vi levererar i hela Stockholm.

Snabb återkoppling
Skicka en offertförfrågan med detaljer om ditt evenemang till oss så återkommer vi inom 24 timmar. Vi ser fram att organisera din catering i Stockholm.

KONTAKTA OSS

Förstklassig catering 7 dagar i veckan