CATERING TULLINGE

Tullinge

Vi har cateringmenyer för alla tillfällen och upplägg, till såväl små som stora evenemang. Ring oss för personlig och högklassig catering till hela Stockholm. Tel. 08-92 16 48

Catering i Tullinge

Med femton års erfarenhet av cateringbranschen kan du som kund vara säker på att få Tullinges bästa catering hos Cicada Catering. Vare sig det gäller en studentskiva eller bröllopsfest, kickoff för kollegorna eller barnkalas, så har vi lösningen. Välj bland läckerheter i alla storlekar och prisklasser. Med Cicada Catering är det alltid högsta kvalitet på mat, upplägg och servering som gäller! Just det vittnar våra många fina kundomdömen om. (Ta dig en titt om du skulle tveka). Vi ser framemot att erbjuda dig den bästa cateringen i Tullinge!

Kärleksfullt tillagat och vackert presenterat
Hos Cicada Catering är all mat lagad från grunden med de bästa råvarorna och mycket kärlek. Vi lägger stor vikt vid presentationen av maten. Vi tycker att catering ska vara en fest för alla sinnen. Vår måttstock för att lyckas är att kärleken till högkvalitativ mat ska både synas och kännas i munnen när man beställer catering från oss. Det är just därför våra kunder gett oss så fina omdömen, och kommer tillbaka år efter år. Välkommen till oss i Tullinge!

Snabb och personlig service
Det är viktigt för oss att ge våra kunder en skräddarsydd service. Den ska vara både effektiv och trevlig. Därför kan du alltid få tag i oss, sju dagar i veckan, via både telefon och e-post. Välkommen att höra av dig med dina frågor och funderingar. Eller varför inte beställa direkt? Väl mött!

Vi levererar 7 dagar  veckan till privatpersoner & företag.

Vi levererar i hela Stockholm.

Snabb återkoppling
Skicka en offertförfrågan med detaljer om ditt evenemang till oss så återkommer vi inom 24 timmar. Vi ser fram att organisera din catering i Stockholm.

KONTAKTA OSS

Förstklassig catering 7 dagar i veckan