Värmdö

Värmdö

Vi har cateringmenyer för alla tillfällen och upplägg, till såväl små som stora evenemang. Ring oss för personlig och högklassig catering till hela Stockholm. Tel. 08-92 16 48

Letar du efter catering på Värmdö med omnejd? Cicada Catering har erbjudit catering av högsta kvalitet sedan starten 1997. Vi kan fixa såväl lättare lunchbufféer som större banketter med serveringspersonal. Genom åren har vi stått för catering av allt från bröllop till konferensmiddagar och studentskivor. Oavsett upplägg är vårt mål att du och dina gäster får bästa möjliga upplevelse. Det är därför våra kunder är så lojala. Det är därför som vi har cateringbranschens finaste kundomdömen. Välkommen till oss på Cicada Catering!

Kärleksfullt tillagat och vackert presenterat

Vi lagar alla våra rätter med de bästa råvarorna och mycket kärlek. För oss är det viktigt att vår catering är en fröjd för ögat och att stämningen kring maten är god. Därför är presentation, servering och arrangemang, lika viktiga beståndsdelar som själva matlagningen. Vi tror nämligen att det är helheten som ger ett bestående intryck. Det är därför som vi är så omtyckta av våra kunder, som gett oss fina vitsord och återkommer gång på gång med nya cateringförfrågningar. Välkommen till en förstklassig catering på Värmdö!

Snabb och personlig service

Ett trevligt och personligt bemötande av kunden är en självklarhet för oss. Det är vår övertygelse att service och kommunikation effektiv och enkel. Vi är tillgängliga sju dagar i veckan, över både telefon och e-post. Välkommen att höra av dig med dina cateringförfrågningar på Värmdö med omnejd!

Vi levererar 7 dagar  veckan till privatpersoner & företag.

Vi levererar i hela Stockholm.

Snabb återkoppling
Skicka en offertförfrågan med detaljer om ditt evenemang till oss så återkommer vi inom 24 timmar. Vi ser fram att organisera din catering i Stockholm.

KONTAKTA OSS

Förstklassig catering 7 dagar i veckan