CATERING Tyresö

Tyresö

Vi har cateringmenyer för alla tillfällen och upplägg, till såväl små som stora evenemang. Ring oss för personlig och högklassig catering till hela Stockholm. Tel. 08-92 16 48

Vi på Cicada Catering är stolta över att varit ett ledande cateringföretag på Tyresö sedan 1997. Vare sig det gäller stora eller små tillställningar, lättare luncher eller middagar med serveringspersonal – så kan du vara säker på att vi ger dig en förstklassig cateringlösning. Hos oss är maten lika god som vackert arrangerad. Som garant för det står våra många fina kundreferenser. Läs gärna vad andra kunder har tyckt om våra många olika upplägg och service. Välkommen till Tyresös bästa catering!

Kärleksfullt tillagat och vackert presenterat

Hos Cicada Catering står kundens matupplevelse i första rummet. Vi säkerställer den genom att laga maten på färska råvaror, noggrant och lägga vikt vid presentationen. Vi vill att vår färdiga leverans till kunden ska vara en upplevelse för alla sinnen. Den här ambitionen har vi verkligen lyckats med om man får tro alla de fina omdömena vi får och att samma kunder kommer tillbaka gång på gång. Vi på Cicada Catering älskar mat och catering. Det kommer du märka när du beställer från oss!

Snabb och personlig service

Det är viktigt för oss att vara tillgängliga och flexibla. Därför är din kommunikation med oss enkel, trevlig och tydlig. Vi är tillgängliga sju dagar i veckan, vi återkopplar snabbt och vår service är alltid kundanpassad. Kort sagt, vi vill ge dig en minnesvärd catering där servicen håller samma höga klass som maten. Välkommen att höra av dig till oss på Cicada Catering!

Vi levererar 7 dagar  veckan till privatpersoner & företag.

Vi levererar i hela Stockholm.

Snabb återkoppling
Skicka en offertförfrågan med detaljer om ditt evenemang till oss så återkommer vi inom 24 timmar. Vi ser fram att organisera din catering i Stockholm.

KONTAKTA OSS

Förstklassig catering 7 dagar i veckan