Sundbyberg

Sundbyberg

Vi har cateringmenyer för alla tillfällen och upplägg, till såväl små som stora evenemang. Ring oss för personlig och högklassig catering till hela Stockholm. Tel. 08-92 16 48

Catering i Sundbyberg

 

Vi har femton års erfarenhet av att leverera högkvalitativ catering i Sundbyberg. Därför kan ni vara säkra på att få den bästa möjliga cateringen i kommunen när ni väljer Cicada Catering. Vi ger förstklassig catering, vare sig det gäller en lunchbuffé till konferensen eller en trerättersmiddag med serveringspersonal. Oavsett upplägg kan ni lita på att bli nöjda med Cicada Catering. Som garant för det står våra de fina referenserna vi har fått från tidigare kunder. Välkommen till Sumpans bästa catering!

Kärleksfullt tillagat och vackert presenterat

Hos oss på Cicada Catering är all mat lagad med de bästa råvarorna och mycket kärlek. Maten är lika smakfullt upplagd och serveringen är felfri. Därför år vår catering en riktig fest för alla dina sinnen. Du och dina gäster är värda den bästa maten, och på så sätt hoppas vi kunna göra dig mer än nöjd. Att vi lyckats med detta många, många gånger genom åren kan du läsa i våra kundomdömen. Vi ser fram emot att erbjuda dig den bästa cateringen i Sundbyberg!

Snabb och personlig service

Vi lägger stor vikt på att vara tillgängliga för våra kunder – från första kontakt och rakt genom hela uppdraget. Vi är tillgängliga via telefon och e-post sju dagar i veckan. Vår service är alltid kundanpassad, trevlig och snabb. Det märker du så fort du hör av dig till oss på Cicada Catering i Sundbyberg!

Vi levererar 7 dagar  veckan till privatpersoner & företag.

Vi levererar i hela Stockholm.

Snabb återkoppling
Skicka en offertförfrågan med detaljer om ditt evenemang till oss så återkommer vi inom 24 timmar. Vi ser fram att organisera din catering i Stockholm.

KONTAKTA OSS

Förstklassig catering 7 dagar i veckan