CATERING Solna

Solna

Vi har cateringmenyer för alla tillfällen och upplägg, till såväl små som stora evenemang. Ring oss för personlig och högklassig catering till hela Stockholm. Tel. 08-92 16 48
 
 
 

Hos oss på Cicada Catering kan du vara säker på att få catering av bästa kvalitet. Vid alla typer av arrangemang gör vi vårt yttersta för att möta kundens önskemål. Vare sig du ska hålla en stor personalfest eller en mindre familjetillställning kan vi hjälpa dig. Vi har erbjudit catering i Solna av yppersta klass i femton år. Tack vare att vi ständigt utvecklas, alltid erbjuder den bästa maten och servicen, så kommer våra kunder tillbaka, år efter år. Kundernas fina vitsord är ett litet bevis för att vår ambition och vision om att erbjuda Solnas bästa catering lyckats. Välkommen till oss på Cicada Catering!

Kärleksfullt tillagat och vackert presenterat

Vi på Cicada Catering älskar mat. Vi vill att det ska smaka gott, se bra ut och fungera att servera i graciöst manér. All mat lagas med fina råvaror och mycket kärlek. För oss är varje enskild kund speciell. Vi lyssnar alltid på dina önskemål om mat, kommer gärna med tips och gör vårt yttersta för att du ska bli mer än nöjd. Det är just därför som vi får så fina referenser av våra kunder. Vi på Cicada Catering är stolta över våra nöjda kunder och ser fram emot att du blir en utav dem!

Snabb och personlig service

Ännu en grundsten i vår verksamhet är vår tillgänglighet och flexibilitet gentemot kunder. Vi är tillgängliga sju dagar i veckan via telefon och e-post. Kommunikation och service är A och O i vår verksamhet. Vi är tillgängliga, flexibla och kundanpassade. Välkommen till Cicada Catering i Solna!

 

Vi levererar 7 dagar  veckan till privatpersoner & företag.

Vi levererar i hela Stockholm.

Snabb återkoppling
Skicka en offertförfrågan med detaljer om ditt evenemang till oss så återkommer vi inom 24 timmar. Vi ser fram att organisera din catering i Stockholm.

KONTAKTA OSS

Förstklassig catering 7 dagar i veckan