Saltsjöbaden

Saltsjöbaden

Vi har cateringmenyer för alla tillfällen och upplägg, till såväl små som stora evenemang. Ring oss för personlig och högklassig catering till hela Stockholm. Tel. 08-92 16 48

Catering i Saltsjöbaden

 

 
 

Eftersom vi har femton års erfarenhet av att leverera högkvalitativ catering i Saltsjöbaden är Cicada Catering ett självklart val för många i området. Vi ger förstklassig catering som passar all sorters tillställningar. Vi kan ordna med såväl lättare lunchbufféer som banketter med serveringspersonal. Oavsett vad det gäller kan ni lita på att bli nöjda med Cicada Catering. Som garant för det står våra många fina referenser vi har fått från tidigare kunder. Välkomna ni också att få uppleva bästa cateringen i Saltsjöbaden!

Kärleksfullt tillagat och vackert presenterat

För oss på Cicada Catering är det viktigt att laga all mat från grunden med de bästa råvarorna som finns tillgängliga. Det är också viktigt för oss att hela det omkringliggande upplägget förhöjer upplevelsen. Från det estetiska arrangemanget av maträtterna till serveringen, allt ska vara av yppersta klass. Vi vill nämligen att vår catering ska spegla den kärlek vi själva känner till mat. Den bästa bekräftelsen på att vi lyckas med det har vi i våra referenser. Gör som många andra nöjda kunder och anlita oss för försklassig catering i Saltsjöbaden!

Snabb och personlig service

Vi är stolta över att kunna vara flexibla och kundanpassade i vårt bemötande. Därför är vi också tillgängliga sju dagar över telefon och e-post. Därför ser vi till att servicen omkring cateringen är enkel, trevlig och välfungerande hos oss. Och just därför är våra kunder så nöjda. Vi ser fram emot att ge dig förträfflig catering i Saltsjöbaden!

Vi levererar 7 dagar  veckan till privatpersoner & företag.

Vi levererar i hela Stockholm.

Snabb återkoppling
Skicka en offertförfrågan med detaljer om ditt evenemang till oss så återkommer vi inom 24 timmar. Vi ser fram att organisera din catering i Stockholm.

KONTAKTA OSS

Förstklassig catering 7 dagar i veckan