CATERING I Nacka & Sickla

Nacka, Sickla

Vi har cateringmenyer för alla tillfällen och upplägg, till såväl små som stora evenemang. Ring oss för personlig och högklassig catering till hela Stockholm. Tel. 08-92 16 48
 

 

Catering i Nacka

Vi som jobbar på Cicada Catering i Nacka är stolta. Varför? Jo, därför sedan starten 1997, så har vår catering varit både högkvalitativ och populär. Vi anordnar måltider för avhämtning, som bufféer eller med serveringspersonal till små som stora fester. Oavsett upplägg är det alltid högsta kvalitet hos Cicada Catering. Tror du oss inte, kan du alltid läsa våra många fina referenser och omdömen från tidigare kunder. Hör av dig du också och upplev Nackas bästa catering!

Kärlek till mat

Vi på Cicada Catering har med vår långa erfarenhet av kärleksfull matlagning allt som behövs för att göra ditt evenemang till en oförglömlig, kulinarisk höjdpunkt. Det är också något som våra många nöjda kunder kan garantera. Är du nyfiken på hur riktigt bra mat kan smaka och vad vi kan åstadkomma för just dig? Välj oss nästa gång du behöver catering  i Märsta så får du reda på det!
Kärleksfullt tillagat och vackert presenterat

Vi vill att maten vi levererar ska vara en fest för alla sinnen. Det ska givetvis smaka utsökt, men även se bra ut och serveras med stil. Alla våra medarbetare är kunniga och har ett stort intresse för mat. Vi använder bara de bästa råvarorna. Maten vi erbjuder smakar därefter. Nämligen utsökt! Det tror vi är en del av orsaken till att vår catering är så omtyckt. Hör av dig till oss så ordnar vi en oförglömlig upplevelse för dig också!

Snabb personlig service

Det är viktigt för oss att vara tillgängliga och tillmötesgående för våra kunder. Därför är det alltid lätt att få tag på oss per telefon och e-post. Service och kommunikation ska fungera klanderfritt från första kontakt till avklarat event, det är vår fasta hållning. Välkommen att höra av dig för bästa catering och smidigaste service.

 

Snabb återkoppling

Skicka en offertförfrågan med detaljer om ditt evenemang till oss så återkommer vi inom 24 timmar. Vi ser fram att organisera din catering i Stockholm.

KONTAKTA OSS

Förstklassig catering 7 dagar i veckan