Haninge

Haninge

Vi har cateringmenyer för alla tillfällen, både till små och stora evenemang i Haninge ring oss: 08-92 16 48

Catering i Haninge

 

Vi på Cicada Catering är stolta över att ha kunnat leverera försklassig catering i Haninge sedan 1997. Vi arrangerar många olika sorters rätter och läckerbitar till alla möjliga sorters event och tillställningar. Vi lagar asiatiskt, husman, franskt eller vegan – välj lunchbuffé eller trerättersmiddag med serveringspersonal. Oavsett vad vi lagar, använder vi alltid råvaror av högsta kvalitet och ser till att maten presenteras på bästa sätt. Som garant för det står våra många fina referenser från tidigare kunder. Välkommen till Haninges bästa catering!

Kärleksfullt tillagat och vackert presenterat

Det är viktigt för oss att all mat lagas på de bästa råvarorna och med mycket kärlek. Samtidigt tycker vi att maträtter, smörgåsar och bakverk ska se lika läckra ut som de smakar. Därför är vår ambition att alltid leverera en fest för alla sinnen! Det i kombination med vår snabba och vänliga service gör att vi har Haninges nöjdaste cateringkunder. Vill du bli en av dem? Hör av dig till oss på Cicada Catering!

Snabb personlig service

En grundsten i vår verksamhet är professionell och effektiv kundservice. Vi är tillgängliga på telefon sju dagar i veckan, och svarar alltid på dina mejl inom ett dygn. Kontakten och servicen runtomkring vår catering är enkel, välfungerande och vänlig hos oss. Slipp ineffektiv kundservice – välkommen till Cicada Catering i Haninge!

Vi levererar 7 dagar  veckan till privatpersoner & företag.

Vi levererar i hela Stockholm.

Snabb återkoppling
Skicka en offertförfrågan med detaljer om ditt evenemang till oss så återkommer vi inom 24 timmar. Vi ser fram att organisera din catering i Stockholm.

KONTAKTA OSS

Förstklassig catering 7 dagar i veckan