Bra affärslunch – catering är ett smart alternativ

Catering - Affärslunch

Vill ni äta gott under affärslunchen, men samtidigt inte förlora tid på att ge er iväg till en restaurang, är catering det perfekta alternativet. När du och dina affärskollegor beställer lunchcatering från Cicada kan ni välja från en meny med såväl kött, fisk och fågel som vegetariskt, alltid nylagat och fräscht. Maten levereras i färdiga portioner precis innan ni ska äta.

”Lunchcatering möjliggör för er att lägga så mycket av er tid som möjligt på att samtala och förhandla, för att sedan ta ett välbehövligt avbrott när maten levereras”

Under till exempel en konferens eller ett längre affärsmöte finns det ofta inte möjlighet att ta med sig hela sällskapet ut på stan. Det bästa är om maten kan intas under trevliga former på kontoret, så att inte värdefull tid går åt i onödan. Här fyller catering en viktig funktion, nämligen att möjliggöra för er att lägga så mycket av er tid som möjligt på att samtala och förhandla, för att sedan ta ett välbehövligt avbrott när maten levereras.

Lunchmeny eller buffé

När ni beställer er lunch från Cicada kan ni antingen välja mat från vår lunchmeny som presenteras veckovis här på hemsidan. Vill ni ha ännu större variation kan ni välja någon av våra generösa bufféer. En lunchbuffé är ett trevligt och socialt sätt att äta, som uppmuntrar till mingel och småprat vid sidan av det kanske mer strikta mötesprotokollet. Våra bufféer levereras alltid i rätt tid, vid rätt temperatur, upplagda och färdiga att serveras.

Vill ni ha maten i förväg och själva bestämma när ni vill äta så går det bra, men då krävs det att ni har kylmöjligheter på kontoret. Den varma maten kan vi leverera i värmeskåp. Vi kan även låna ut tallrikar, bestick och glas om detta saknas där ni befinner er.

Vi satsar på kvalitet

Mat är någonting att samlas kring och njuta av. Att äta tillsammans skapar samförstånd och gör att människor kommer varandra närmare. Detta gäller i alla kulturer, även i affärsvärlden. Men lika glad och nöjd som man blir av god och vällagad mat, lika trist kan det kännas att serveras mat som inte är lagad med hjärtat, som känns prefabricerad och fantasilös.

Detta är något vi på Cicada vet och alltid har med oss när vi lagar mat. För oss är inte det viktiga att kunna laga så mycket mat till så många människor som möjligt på rekordtid, utan att först och främst laga god och vällagad mat som folk blir glada av att äta. Kvalitetstänket finns med när vi komponerar våra menyer, när vi köper in råvaror, när vi lagar maten och när vi transporterar den till er.

Beställ er affärslunch från oss

Beställ er nästa affärslunch från Cicada! Det ger er tid över att fokusera på det som är viktigt för er, och när det är dags för lunch kommer ni, utan att behöva bryta upp och lämna kontoret, att äta god, nyttig mat som piggar upp och ger den energi som behövs för en fortsatt framgångsrik sammankomst.