Catering Täby

Vi har cateringmenyer för alla tillfällen och upplägg, till såväl små som stora evenemang. Ring oss för personlig och högklassig catering till hela Stockholm. Tel. 08-92 16 48

Catering i Täby

Om du planerar en  fest – vare sig det är privat eller för företaget – kan det vara skönt att överlämna en del av ansvaret till experter. Låt oss ta hand om maten så får du tid och ork över till annat.

Cicada Catering är ett självklart val för catering i Täby.

Kärlek till mat

Vi på Cicada Catering har med vår långa erfarenhet av kärleksfull matlagning allt som behövs för att göra ditt evenemang till en oförglömlig, kulinarisk höjdpunkt. Det är också något som våra många nöjda kunder kan garantera. Är du nyfiken på hur riktigt bra mat kan smaka och vad vi kan åstadkomma för just dig? Välj oss nästa gång du behöver catering  i Täby så får du reda på det!

Snabb och personlig cateringservice i Täby

Vi är alltid mycket noggranna med att vara tillgängliga och ge våra kunder snabb återkoppling. Det är alltid lätt att nå oss via telefon eller epost och många av våra kunder har vittnat om att vi att lätta att kommunicera med – något vi är mycket stolta över. Vi ambition är att alltid ge dig catering i Täby av högsta kvalitet och i detta ingår personlig och tydlig kundservice. Kontakta oss för att få en cateringupplevelse av bästa märke!

Vi levererar 7 dagar  veckan till privatpersoner & företag.

Vi levererar i hela Stockholm.

Snabb återkoppling
Skicka en offertförfrågan med detaljer om ditt evenemang till oss så återkommer vi inom 24 timmar. Vi ser fram att organisera din catering i Stockholm.

Gör en förfrågan

Cicada Catering i Nacka

 

08- 92 16 48

info@cicada.se

 

TJURHORNSGRÄND 8
121 05 JOHANNESHOV


Cicada Catering i Nacka - Kontakta oss
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial