Fira studenten med catering från Cicada.
Leverans 7 dagar i veckan

Studentmenyer

CATERING FÖR STUDENTEN 

 Kontakta oss : E-post: info@cicada.se Tel 08-92 16 48

Studentbuffé 1

  • Brioche rolls med skagen, rom, dill
  • Caprese: Mozzarella & tomatsallad- p
  • Taco med coleslaw & mangosalsa- veg
  • Kycklingfilé chili & honung/ skivad
  • Aioli verde 
  • Miniburgare m tryffelcréme, picklad rödlök
  • Potatissallad med vinigrette, soltorkade tomater, vårlök

Minsta antal 10  personer  P = portionsskål

Studentbuffe´3

 
  • Pintxos: Iberico , brie,  fikonmarmelad, tagets
  • Potatissallad med vårlök, färska örter
  • Kycklingspett chili & örter, aioli- p
  • Mozzarella, citrusdressad grönkål, pistagenötter -p
  • Varmrökt lax, Caesardressing, picklad rädisa- p
  • Tacos:  pulled pork, kimchimajjo, rostad lök
  • Canape´: Sötpotatiscréme, grillad zucchini, granatäpple/vegan
Minst 15 personer 

Att tänka på:

Alla priser ex 12 % moms

Hur lång tid innan ska man boka ?

Boka i god tid innan, vi blir fullbokade varje år.

Glöm ej telefonnummer i förfrågan.

Alla menyer är fasta. Alla menyer serveras kalla.

Specialkost/ det vi kan ordna är veg /vegan = supersallad

3 dagar innan bekräftas antal personer 

Hyra av porslin etc- se Partyproffs

När ska maten hämtas ?

Så sent som möjligt innan ni ska äta.

Hämta gärna efter utspring, så håller sig maten fräsch. 

Maten läggs upp engångsfat, fint garnerad.

Packas i papperslådor, lätta att lasta i bilen.

Avhämtning sker på Tjurhornshornsgränd 8, nära Slakthusområdet, Globen.

Ring 08- 92 16 48 , så kommer vi ner med maten.

Betalning sker med kort vid avhämtning/leverans.

 

 

Studentbuffé 2

  • Mozzarella, grillad sparris, pesto/nötfri
  • Chorizo Iberico, brie, fikonmarmelad, valnöt
  • Grillad zucchini, hummus, picklad chilli/ vegan
  • Pintxos: Skagen, rom, dill 

Studentbuffé 4

  • Pintxos med brie, fikonmarmelad, valnöt
  • Tacos med sötpotatis, coleslaw, picklad lök
  • Kycklingspett, aioli, timjansrostad tomat -p
  • Potatissallad med vårlök & färska örter
  • Skagen i portionsskål 

Studentbuffé 5

 

 
  • Canapé: Gravad lax, pepparrotscreme
  • Västerbottenpaj med smetana, picklad rödlök
  • Rostbiff med provensalska örter, bakade       körbärstomater, timjan
  • Fläder & örtmarinerad kycklingfilé, ärtskott
  • Mixad trädgårdsallad 
  • Örtagårdsdressing 
  • Färskpotatissallad med soltorkade tomater
  • Surdegsbröd, rågbröd  & smör
  • Kladdkaka, salt kolasås, färska bär, grädde- portionsskål 
Alla priser ex 12 % moms 
 

Minidesserter:

 
  • Cheesecake passionsfrukt GF + LF / mini 25.-
  • Cheesecake blåbär GF + LF / mini 25:-
  • Tartelett choklad & kola /mini 20:-
  • Tartelett citron & maräng/ mini 20:

 Portionsskål: 

  • Pannacotta passionsfrukt vegan + glutenfri 36:-
  • Pannacotta vitchoklad, hallon 34:- ( glutenfri) 
  • Kladdkaka, salt kolasås, grädde, bär portionsskål 44:-
  • Chokladkaka, chokladsås, bär – glutenfri + vegan- 42:- 
  • Chokladmousse, daim, hallon 36:-
Alla priser ex 12 % moms 

Porslin, dukar, is, glas:

Partyproffs:



Studentbuffé 1

  • Shrimp roll brioche toppad med rom & rostad lök
  •  
  • Liten taco med coleslaw &  spicy mangosalsa- veg 
  •  
  • Miniburgare kalvfärs, tryffelkräm, picklad rödlök
  •  

Körsbärstomater, mozzarella, pesto i portionsskål

Kycklingspett chili & honung 2 st per pers & aioli  portionsskål

Potatissallad med örter & soltorkad tomat, vårlök 

Minst antal 10 personer

Vegetarisk buffé/plockmat

 Körsbärstomater, mozzarella, pesto i portionsskål

Hummusbowl med morötter “Ras el hanout”, sesamfrön/vegan + GF

Örtig quinoasallad, granatäpple, Greek white /portionsskål /vegan + GF

Liten taco med het mangosalsa, coleslaw

Banh Mi  – portabello, picklat grönt, chilidressing/vegan

Nudelsallad med krispigt grönt, bang bang gurka

Minst antal 20 personer 

 

Minidesserter :

Plockmat på fat:

Pintxos:
Meny pintxos  3 st / matigare snittar på surdegsbaguette
Tryffelsalami, chèvrekräm, fikonmarmelad
Mozzarella, grillad sparris, pistagenötter, pesto

Skagen, rom, dill, citron

125:- /minsta antal 20 personer
 /Lägg till pannacotta vitchoklad mini 25:-

Porslin, dukar, is, glas:

Partyproffs:


Studentbuffé 2

Minipizza : Mozzarella, körsbärstomat, ruccola

Minitacos med rostad sötpotatis, coleslaw, picklad rödlök

Koreanskt kycklingspett, kimchi- portionsskål

Potatissallad med vårlök, färska örter

Ceviche med lax, mango, chili, lime – portionsskål  

Minsta antal 15 personer    

Alla priser ex 12 % moms

Studentbuffé 3

Pintxos: Serranoskinka, färskost m soltorkade tomater, örter, padrones 

Skagen: handskalade räkor, dill, citron – portionsskål
 
Mozzarella, grönkål, citrusvinigrette, tryffelaioli, granatäpple, pistagenötter- portionsskål

Nudelsallad med färska örter, mango, sesamfrö 

Flatbread med brie, pesto ( nötfri), ruccola, fikonmarmelad 
 
Kycklingspett chili & honung x 2 st, coleslaw 
 
Minst antal 25 personer 
 

Plockmat i portionsskål:

Att tänka på:

Hur lång tid innan ska man boka ?

Boka i god tid innan, vi blir fullbokade varje år.

Glöm ej telefonnummer i förfrågan.

Alla menyer är fasta. Alla menyer serveras kalla.

Specialkost/ det vi kan ordna är veg /vegan = supersallad

3 dagar innan bekräftas antal personer 

När ska maten hämtas ?

Så sent som möjligt innan ni ska äta.

Hämta gärna efter utspring, så håller sig maten fräsch. 

Maten läggs upp engångsfat, fint garnerad.

Packas i papperslådor, lätta att lasta i bilen.

Avhämtning sker på Tjurhornshornsgränd 8, nära Slakthusområdet, Globen.

Ring 08- 92 16 48 , så kommer vi ner med maten.

Betalning sker med kort vid avhämtning/leverans.

 

 

      • Alla priser ex 12 % moms 

  • Alla priser ex 12 % moms 


ALLERGI INFORMATION

Fråga oss om innehåll i menyn/rätterna.

Informera oss om särskilda behov eller allergier och om hur allvarlig konsumentens matallergi eller intolerans är.

Vi ordnar alternativ som vi tydligt märker upp. Meddela oss detta senast 3 dagar innan.

Snabb återkoppling
Skicka en offertförfrågan med detaljer om ditt evenemang till oss så återkommer vi inom 24 timmar. Vi ser fram att organisera din catering i Stockholm.